Dec 08
YouTube slika preogleda

Evo, v zadnjih dnevih je završalo med blogerji »Neko nas posmatra«! Očitno so se odgovrni za PR pri SDS odločili, da naredijo analizo stanja tudi med blogerji. Tudi sam sem bil počaščen obiska z njihovega strežnika (the social democratic party of slovenia). Da ne odkrivam tople vode, tukaj so linki do blogov, ki so že obdelali to temo: had, Jakove misli, Ateistek , Foka , itd. Se opravičujem vsem ostalim, ki sem jih tukaj izpustil ;)

Skratka, parlamentarne volitve so pred vrati. Javno mnenje ni ravno naklonjeno našemu vrlemu predsedniku parlamneta in njegovi stranki. Potrebno je naredit analizo stanja, tudi »kaj ulica misli« (blogerji) in glede nato potem pripraviti volilno kampanijo.

Osebno močno upam, da bodo upravičene kritike, ki jih lahko preberejo na naših blogih vzeli dobronamerno in začeli delati najprej »na sebi«. Da ne bodo tega vsega uporabili (izrabili) in izbrali taktiko, kaj in kako pomesti pod preprogo, kako zamegliti. Kot so to počeli do sedaj, ko so se predvsem držali dveh načel:

- kdor ni z nami, je proti nam

- napad je najboljša obramba

Ob prebibarnju teh blogov sem še spomnil pesmi enega izmed mojih »omiljenih« skupin EKV – Neko nas posmatra ;)

In naj ta trenutek in temo izkoristim še za poizkus, kako v blog vstaviti filmček z Youtube-a ;)

 • Share/Bookmark
 

3 odgovorov na ““Neko nas posmatra””

 1. Belan Pravi:

  Dragi Sveljub!
  Ali Te preseneča, da v najbolj demokratični stranki Slovenije zbirajo podatke o državljanih in njihovem prepričanju? Kako pa naj sicer jurišniki svojemu premieru pripravijo gradivo za naslednji nastop v državnem zboru, ko bo treba ponovno razkrinkavati novinarje in temne sile kontinuitete, ki blatijo ugled, lik, delo in izjemne družbene in gospodarske dosežke velikega JJ?
  Big brother is watching you, in Slovenia too …

 2. Ingawara Pravi:

  Če mora demokratična država tak zgledat, pol nas pa še naprej Kurc gleda!

 3. Ingawara Pravi:

  Tvoj zadnji post je bil objavljen takrat, ko bi jaz moral prevzeti moj avto pri kleparju. Upam, da bom avto dobil prej preden boš ti uspel napisati naslednji tekst.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !